Safranbolu'da Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
YENI jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Mayıs, 2024 15:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yeniden göreve gelerek 2024-2029 döneminin ilk muhtarlar toplantısını yaptı.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde, Sadi Yaver Ataman toplantı salonunda düzenlenen  toplantıya;  Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal, Serkan Adabaş, Belediye Birim Müdürleri, mahalle muhtarları ve azalar katıldı. Başkan Köse, toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçenin geleceği ve gelişimi için stratejileri ele aldı. Her ayın son haftası Salı günleri düzenlenen toplantıda, şehrin tarihi dokusunu koruma, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler gibi konular ele alındı. Başkan Köse, katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek, iş birliği ve dayanışma vurgusu yaptı. Muhtarlar da, mahallelerinin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi vererek, ortak çözüm yolları arayışında olduklarını ifade ettiler.

Toplantıda Safranbolu’nun  daha yaşanabilir bir yer olması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekilirken,  yapılan toplantı Safranbolu’nun yerel yönetimi ve halkı arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha gösterdi. (Hayrettin Yıldırım)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin