Safranbolu'da Turizmin Kalitesi Artırılacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2022 09:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Turizmin Kalitesi Artırılacak

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Mor Bayrak Sertifika Programı ile ilçe turizminin çok iyi noktalara getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu turizmine katkı sağlayacak Mor Bayrak Sertifika Programı ve Dijital Rehber Sistemi projelerinin tanıtımını yapmak amacıyla basın toplantısı düzenledi.
Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Köse, enerji verimliliğinin sağlanması, su tüketiminde bilinç, satılan ürünlerin yöre uygunluğunun sağlanması açısından bu projenin önemli olduğuna belirtti.
Mor Bayrak Sertifika Programı ile Safranbolu’nun daha bilinçli, nitelikli ve kaliteli turizm beldesi olması amacıyla oluşturulduğunu ifade eden Başkan Köse, belirlenen kriterlere uyan işletmelere sertifikaların verileceğini söyledi.
Köse, “Mor Bayrak Sertifikası alan esnaflarımıza belediyemiz web sitesinde ve kent rehberi uygulamasında onlara ücretsiz yer vereceğiz. Belediye yayınlarında 1 yıl boyunca ücretsiz reklam hakkına sahip olacaklar. Şehrimizin coğrafi, tarihi, sosyal kültürel özelliklerini içeren hem yerel hem de ulusal dağıtımı yapılacak olan seyahat belgesinde yer alarak görünürlükleri artacak. Sosyal medya uzmanları ile yapılacak dönemlik turizm faaliyetlerinde yer alacaklar. Şehrimizde düzenlenen festival ve etkinlikler de öncelikle tercih edilecekler” dedi.
Köse, bu programla Safranbolu’da turizmin çok iyi noktalara gelmesini hedeflediklerini kaydetti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 1 mayis coskusu feXBR6VB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 1 Mayıs Coşkusu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şubesi, Belediye-İş Sendikası ve Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği öncülüğünde gerçekleştirilen programa çok sayıda kişi katıldı.

Kutlamalara Selüloz-İş ve Belediye-İş Sendikası üyesi işçiler, Eğitim Sen ve SES üyelerinin yanı sıra Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiler Girgin Başoğlu, CHP Zonguldak 23. ve 24. Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Türkiye İşçi Emeklileri Çaycuma Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Köy Koop Başkanı Bayram Cura, Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, ADD Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik ile belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan programda konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, 1 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda emek, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin simgesi olduğunu belirtti. Akyol, konuşmasında işçi hakları, ifade özgürlüğü, adalet ve sosyal eşitlik konularına dikkat çekerek, insanca yaşam, güvenceli iş, örgütlenme özgürlüğü ve demokratik bir gelecek taleplerini dile getirdi.

Etkinlikte söz alan Selüloz-İş Çaycuma Şube Başkanı Cüneyt Gümüşok ise 1 Mayıs’ın emeğin, alın terinin ve dayanışmanın günü olduğunu vurgulayarak, işçilerin hak mücadelesinin önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından katılımcılar marşlar ve sloganlar eşliğinde halay çekerek 1 Mayıs’ı kutladı. Program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin