blank
Mustafa Akgün tarafından
16 Ekim, 2025 11:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Renkler, Engelleri Aşmak İçin Gökyüzüyle Buluştu

Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dezavantajlı bireylere yönelik bir uçurtma şenliği düzenledi.

Toplum Destekli Polislik birimlerinin de katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. Gençlerin ve dezavantajlı vatandaşların toplumsal hayata daha aktif katılmalarını amaçlayan şenlikte, gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu. Etkinlikle aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi ve herkese ulaştırılan bir tebessüm hedeflendi. Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, bu tür anlamlı projeleri kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, etkinliğe destek veren tüm kurum ve gönüllülere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin