Reklam
Reklam
CVCVCV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2025 12:08 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da ölümlü kazaya karışan alkollü sürücü tutuklandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ölümlü kazaya karıştıktan sonra kaçan ve polis ekiplerince yakalanan alkollü sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kireçkuyusu mevkiinde meydana gelen kazada Fatih Çalıova idaresindeki 78 BN 242 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen 14 ABM 801 plakalı otomobile çarparak sürücüsü Muhammet Aygün’ün ölümüne sebep olmuştu.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan 78 BN 242 plakalı otomobilin sürücüsü Çalıova, polis ekiplerince kısa sürede yakalanırken 2.38 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Safranbolu Adliyesi’ne sevk edilen sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan bir diğer kazada, Emek Kavşağı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Emirhan Güneri’ye (21) çarparak ölümüne neden olan sürücü Fatih O. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda uyusturucu operasyonu kacmaya calisirken yakalandilar vdkEMEsr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar

Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin