Safranbolu'da öğrencilerle motivasyon buluşması - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Aralık, 2020 10:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da öğrencilerle motivasyon buluşması

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen motivasyon buluşmaları meslek lisesi öğrencileri ile yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, çevrim içi düzenlenen programda, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Gümüş, “Millet olarak hedeflerimize giden yolda zaman zaman bazı engeller çıkmış ama her seferinde bu engelleri millet olarak aşmışızdır. Bugün de bizler pandemi döneminin önümüze çıkardığı engelleri yeni fırsatlara dönüştürerek hedeflerimize ve hayallerimize emin adımlarla yürümeliyiz. Hayalleri gerçekleştirmenin yolu inanmaktır. İnanırsak hiçbir şey bizi yolumuzdan alıkoyamaz. İçinde bulunduğumuz süreç meslek liselerinin önemini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Meslek liselerimiz olarak daha etkin yenilikçi yaklaşımlarla vizyon belirlemeliyiz. Bu bağlamda, gelecekte bireylerde olması beklenen becerilere baktığımızda; özgünlük, girişimcilik, aktif öğrenme, teknoloji tasarımı ve programlama, eleştirel düşünme ve analiz, analitik düşünme ve yenilik, akıl yürütme, problem çözme ve girişimcilik, liderlik ve sosyal etki, öğretim ve rehberlik becerileri olarak ifade edilmektedir. Geleceğin mesleklerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, üreten ve tüm insanlığa faydalı buluşlar geliştiren gençlere ihtiyacımız var. Bu gençler sizlersiniz. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Bütün öğretmenleriniz ile birlikte her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Program, öğrenci ve öğretmenlerle karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin