Safranbolu'da Öğrencilerden, "Çevre" Konulu Sergi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Nisan, 2023 19:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Öğrencilerden, “Çevre” Konulu Sergi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde öğrenciler tarafından çevre konulu sergi düzenlendi.

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4004 Projesi Doğada Yürüyorum Matematiği Seviyorum Temalı Serginin açılışına katıldı.

Kaymakam Yazıcı, “Safranbolu’muzun her bir okuluyla her bir eğitimcisiyle gurur duyuyoruz. Özverilerinden, desteklerinden ve öğrencilerimizin azimlerinden dolayı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eminim ileriki dönemlerde önemli projelerle ülkemizin geleceğine yönelik önemli adımları gerçekleştirecek gençlik bu TEKNOFEST gençliği sizler olacaksınız. İlimizden ve ilçemizden bu güzel açılışa katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin