blank
Berkay Doğan tarafından
09 Eylül, 2025 12:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da “Merkezim Her Yerde” Projesi  Öğrencilerle Buluştu

Safranbolu’da gençleri ve çocukları farklı sosyal etkinliklerle buluşturmayı amaçlayan “Merkezim Her Yerde” projesi, Harmanlar İlkokulu ve Harmanlar Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Etkinliğe, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Yasin Aydın ve Safranbolu Gençlik Merkezi Müdürü Dursun Köseoğlu da katıldı. Gün boyunca öğrenciler çeşitli etkinliklerde yer alarak hem eğlendi hem de yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı.

Çocuklar, hareketlendirici spor aktiviteleri, ahşap boyama, boncuk bileklik yapımı, yüz boyama, halat çekme yarışı, dart, basketbol ve futbol gibi birçok faaliyete katıldı. Renkli görüntülere sahne olan programda öğrenciler, hem sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu hem de keyifli bir gün geçirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu,etkinliğin çocukların motivasyonunu artırmayı hedeflediğini belirterek,“Yeni eğitim-öğretim yılı başlarken öğrencilerimizin okul heyecanına ortak olduk. Onların enerjilerini olumlu yönde kullanmaları ve sosyal etkinliklerle gelişimlerine katkı sunmak bizim için çok önemli” dedi. Proje kapsamında Safranbolu’nun farklı noktalarında etkinliklerin sürdüğünü ifade eden yetkililer, “Merkezim Her Yerde” projesiyle çocukların eğitimine ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Aralık, 2025 11:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eskipazar’ın 50 Yıllık Geleceği Masaya Yatırıldı

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçenin uzun vadeli gelişimini şekillendirecek imar ve şehir planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya belediye meclis üyeleri Kadir Gökmen, İsmail Güven ve İsmail Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ünnü, Fen İşleri personelleri ile şehir plancıları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Eskipazar’ın mevcut yapısı, gelecekteki ihtiyaçları ve planlı gelişim hedefleri ele alındı. İlçenin önümüzdeki 50 yıllık sürecini kapsayan imar planları, altyapı çalışmaları ve sürdürülebilir şehircilik anlayışı doğrultusunda yapılması gerekenler detaylı şekilde değerlendirildi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Serkan Cıva, “Hep birlikte Eskipazar’ımızın 50 yıllık geleceğini inşa ediyor, kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. İlçemizin planlı, düzenli ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin