Safranbolu’da Mahalle Toplantıları Sürüyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ekim, 2015 13:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Mahalle Toplantıları Sürüyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un, çalışmaları yerinde incelemek, mahalle sakinleri ile halleşmek ve taleplerini alabilmek ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgiler vermek için düzenlediği ve bayram tatili için ara verdiği toplantılar İzzetpaşa ve Camikebir Mahalleleri ile devam etti.
Safranbolu Belediyesi tarafından Safranbolu’ya yeniden kazandırılan tarihi Muallimler Birliği Binasında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Aksoy’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Kamil Temel, Dursun Mustafa Dayıoğlu, Hüseyin Bilicioğlu, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Mahalle muhtarlarının teşekkür ve taleplerini dile getirdikleri konuşmaların ardından Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “2011 yılında karşı taraftan çekilen bir fotoğrafı incelerken burada ne olduğunu sorduğumda eski sinema binası olduğu söylendi. Cenabı hakkın izni ile bu güzel mahallemizde yine bu güzel binayı restore ederek Safranbolu’ya kazandırmanın ve ilk toplantımızı yapmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.
Muhtarların toplantı öncesinde mahallelerine istedikleri hizmetleri kendisine verdiklerini ifade eden Başkan Aksoy, talepleri dikkatle okuyarak gerekli birimlere ilettiğini ve derhal çalışmalara başlatacaklarını söyledi.
Aksoy konuşmasının sonunda toplantıya katılan herkese teşekkür ederken, özellikle çocuk parklarında büyük sorunlar yaşadıklarını ve parklara yıl boyunca yapılan tamiratlar parası ile yeni parkların dahi yapılabileceğini bu nedenle mahalle sakinlerinin bu parklara sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcenin zirvesi karduzden muhtesem goruntuler rd8YuCjL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’nin zirvesi Kardüz’den muhteşem görüntüler

DÜZCE(İHA) – Düzce’de karla kaplı bin 800 rakımlı Kardüz Yaylası havadan görüntülendi.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan belediye hizmetlerini aktarırken diğer yandan da Düzce’nin turizm açısından önemli noktalarını tanıtıyor. Ekipler; yaklaşık bin 800 rakıma sahip yaylada kar kalınlığının artmasıyla ortaya çıkan beyaz örtüyü havadan ve yerden görüntüledi. Havadan yapılan çekimler, yaylanın geniş manzarasını ve karla kaplı ormanları gözler önüne serdi. Yerden yapılan çekimlerde ise karın dokusunu ve doğal detayları yakından gösterdi. Düzce Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Düzce’nin önemli turizm alanlarından biri olan Kardüz Yaylası, kış turizmi açısından sunduğu doğal güzelliklerle dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin