Karabük Postası tarafından
15 Mart, 2023 21:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da “Kendi Kentimde 1 Gün Turistim Projesi”

Safranbolu Belediyesi tarafından yürütülen "Kendi Kentimde 1 Gün Turistim Projesi" çerçevesinde ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlara Safranbolu gezdirildi. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'ndan başlayan Safranbolu gezisi, Hıdırlık Tepesi'nde verilen ikramların ardından Tarihi Çarşı bölgesinin gezilmesiyle sona erdi. Deprem bölgesinden gelen vatandaşların tüm Safranbolu’nun misafiri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Elif Köse, "Biz gerek belediyemiz gerekse Safranbolu olarak onların yanında olmaya, depremin oluşturduğu travmayı unutturmaya devam ediyoruz" dedi. Bu çerçevede "Kendi Kentimde 1 Gün Turistim Projesi" ile ilçenin tarihi mekanlarını, Safranbolu’nun güzelliklerini göstermek istediklerini vurgulayan Köse, "Mutlu olduklarını düşünüyorum. Tabii ki sadece bu gün için değil biz her daim onların yanında olmaya. İhtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Amacımız yaşanan felaketi bir an evvel misafirlerimize unutturmak" diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amatör maçta arbede: 2 gözaltı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta çaba eden AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasında bir futbolcunun kırmızı kart görüp oyundan çıkmasının akabinde arbede çıktı. Çıkan olaylarda polise saldıran rakip kadronun antrenörü ile yöneticisi gözaltına alındı.
Olay, Çaycuma Stadyumu’nda meydana geldi. BAL Ligi kadrolarından AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasının 45. dakikasında rakip Yeniçağspor’dan 9 numaralı Oğur Ulu’nun orta hakemin çift sarı ve akabinde kırmızı kart göstermesiyle oyundan çıkarılmasıyla taraftarlara küfür yağdırınca saha içinde bulunan Yeniçağspor’un antrenörü N.D. ile erdem tribününde bulunan yönetici İ.Ç., saha içerisine girerek polise yumruk attı. Yeniçağspor kadrosunun antrenörü ve yöneticisi ile polisler ortasında çıkan arbe büyüyerek olaylar stat dışına taştı. Emniyet grupları kendilerine saldıran 2 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü.
Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin