karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2016 15:47 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 30.03.2016 08:42
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

Safranbolu’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Safranbolu ilçesinde AK Parti İlçe Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. AK Partili üyeler CHP Genel Başkanının CHP kongresinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla Safranbolu İlçe Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, yönetim kurulu olarak Cumhurbaşkanına yapılan saygısızlığa karşı kayıtsız kalamayacaklarını söyledi. Kaya, “Bu durumla alakalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı saygısızlık ve mesnetsiz suçlamalarına karşı savcılığa suç duyurusunda bulunduk. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dar ve kısır bir döngüde maalesef yetersizliğini örtpas etmek için yapıcı bir muhalefet modelinden vaz geçip yıkıcı ve basiretsiz bir muhalefet yapısını kendine baz alarak, CHP’nin değerlerini hiçe sayarak yoluna devam etmektedir. Bizim kendisine tavsiyemiz ülkenin değerlerini yükseltecek muhalefetin gereklerini ülke menfaatlerini gözetecek şekilde yapıcı ve tavsiye niteliğinde yapmasıdır. Kendisi yıkıcı yalan ve mesnetsiz iddialara dayalı hayat tarzından kurtulup bir an önce ana muhalefetin gereklerini yerine getirmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin ve cumhurun başıdır. Hangi görüşte olursa olsun herkes cumhurbaşkanımıza saygılı olmak durumundadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediye baskani tanju ozcan tutuklandi 5Q9EjUwK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı

Bolu Belediyesine yönelik yürütülen irtikap soruşturması kapsamında mahkemeye tutuklama talebiyle sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklandı. Bolsev Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Ali Sarıyıldız ev hapsi cezası aldı.
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kamu görevlisinin görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanarak kendisine ya da başkasına haksız menfaat sağlamaya zorlaması olarak tanımlanan irtikap suçu kapsamında operasyon başlatılmıştı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 28 Şubat sabahı 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Savcılık talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan, Bolsev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekrem Serin, Belediye Meclis Üyesi Buse Özkan, Belediye Meclis Üyesi Cahit Görüş, İmar Müdürü Sinan Pekcan, İmar çalışanı Yasin Bargaç, İtfaiye Müdürü (eski İnsan Kaynakları Müdürü) Mehmet Ağan, eski Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz, eski Yazı İşleri Müdürü Tahsin Arslan, eski Belediye Meclis Üyesi ve eski Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel yer alıyordu.

Sabah adliyeye getirildiler
Bolu İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 2 gün süren ifade işlemleri tamamlandı. 13 kişi, sabahın erken saatlerinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Tanju Özcan tutuklandı
Bolu Adliyesi’ndeki savcılıkta ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tanju Özcan, Ali Sarıyıldız ve Süleyman Can tutuklama talebiyle, Bolu Belediyesi yönetiminden ve bağlantılı kurum temsilcilerinden 10 kişi ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklandı. Ayrıca Bolsev Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Belediye Meclis Üyesi Ali Sarıyıldız ev hapsi cezası aldı. Diğer 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından cezaevine sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin