Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2016 15:47 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 30.03.2016 08:42
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Safranbolu’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Safranbolu ilçesinde AK Parti İlçe Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. AK Partili üyeler CHP Genel Başkanının CHP kongresinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla Safranbolu İlçe Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, yönetim kurulu olarak Cumhurbaşkanına yapılan saygısızlığa karşı kayıtsız kalamayacaklarını söyledi. Kaya, “Bu durumla alakalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı saygısızlık ve mesnetsiz suçlamalarına karşı savcılığa suç duyurusunda bulunduk. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dar ve kısır bir döngüde maalesef yetersizliğini örtpas etmek için yapıcı bir muhalefet modelinden vaz geçip yıkıcı ve basiretsiz bir muhalefet yapısını kendine baz alarak, CHP’nin değerlerini hiçe sayarak yoluna devam etmektedir. Bizim kendisine tavsiyemiz ülkenin değerlerini yükseltecek muhalefetin gereklerini ülke menfaatlerini gözetecek şekilde yapıcı ve tavsiye niteliğinde yapmasıdır. Kendisi yıkıcı yalan ve mesnetsiz iddialara dayalı hayat tarzından kurtulup bir an önce ana muhalefetin gereklerini yerine getirmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin ve cumhurun başıdır. Hangi görüşte olursa olsun herkes cumhurbaşkanımıza saygılı olmak durumundadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da ulaşıma zam yapıldı

Bolu’da toplu taşımaya yüzde 33, ticari taksilere ise yüzde 25 artırım yapıldı. Özel halk otobüslerinde tam bilet, 25 liradan 34 liraya yükseltilirken, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseltildi.
Bolu Sürücüler ve Arabacılar Esnaf Odası’nın talebi üzerine, Bolu Belediyesi Haziran ayı meclis oturumunda, özel halk otobüsü ve ticari taksi ulaşım fiyatlarına artırım yapılmasına dair hazırlanan gündem unsuru görüşüldü. Kent içi ulaşımda kullanılan özel halk otobüsleri ve taksilerde uygulanması istenen fiyat artışı oy birliğiyle kabul edildi. Bu kapsamda toplu taşımada yüzde 33, ticari taksilerde ise yüzde 25 artırım yapılmasına karar verildi. Özel halk otobüslerinde tam bilet fiyatı 25 liradan 34 liraya, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin