Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2014 14:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Kan Bağışı Kampanyası

Safranbolu Belediyesi ve Türk Kızılay’ının birlikte gerçekleştirdiği Kan Bağışı Kampanyasına, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Misak-ı Milli Meydanında kurulan çadıra vatandaşların ilgisi yoğun olurken,  ilk kan bağışını Safranbolu Kaymakamı Bulacak ve Belediye Başkanı Aksoy yaptılar. Safranbolu Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çok sayıda etkinlik ve projeye imza attıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Safranbolu’daki bütün sivil toplum örgütleri, bütün kamu kurumlarının ortaklaşa düzenledikleri bir kan bağışı kampanyasındayız. Yaz aylarında Kızılay’daki kan merkezindeki arkadaşlarımız kan bulamadıklarından özellikle AB pozitif kan bulamadıklarından dolayı bizlere sıkıntılarını dile getirmişlerdi. Şimdi üniversitemiz açıldıktan sonra kan bulma ile ilgili sıkıntılarımızın biteceğinden bahsetmişlerdi. Bizde hem Safranbolu’daki bu anlamda duyarlılığımızı göstermek ve insan için hayatiyeti ortaya koyan hassasiyeti göstermek adına bu kampanyaya destek sağlıyoruz. Çünkü kan vermek hem sağlığımız açısından hemde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olması açısından çok önem arz etmektedir. Bu konuda duyarlı olmamız gerekir. Kan vermek insanı daha sağlıklı yapıyor. Ben mütemadiyen 3 veya 6 ayda kan vermeye özen gösteriyorum. Bunu da herkese tavsiye ediyorum. Ben öncelikle organizasyonu üstlenen Başkan Yardımcımız Hüseyin Bilicioğlu’na, Kurum Müdürlerine, Sivil Toplum Örgütlerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin