Safranbolu’da  İnce’ye Coşkulu Karşılama - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:32
Güneş 06:57
Öğle 13:04
İkindi 16:22
Akşam 19:01
Yatsı 20:21
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2019 13:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da  İnce’ye Coşkulu Karşılama

İnce: “Beka’nın açılımı Bahçeli, Erdoğan, Koltuk Aşkı”dır”

CHP Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Safranbolu’da yoğun bir kalabalık ve coşku ile karşılandı.

İlk olarak Yenice’de halka seslenen İnce, daha sonra Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda binlerce kişiye seslendi. Meydanı dolduran kalabalığı gören İnce, Millet İttifakı’nın CHP’li Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse’ye “Bu iş tamam” dedi.

BEKA SEÇİMİ VAR DEMEK MEMLEKETE KÖTÜLÜK YAPMAKTIR”

“Meydanlarda memleketin beka sorunu var derseniz, memlekete kötülük yaparsınız diyen İnce bunu da şu sözlerle açıkladı:

“Bu seçim neden bir beka seçimi olsun ki? Beka seçimi demek şu demektir, memleketin geleceği tehlikede demektir. Eğer meydanlarda memleketin beka sorunu var derseniz, memlekete kötülük yaparsınız, Avrupalı Amerikalı bir yatırımcı alman İngiliz iş adamı Türkiye’ye bir turizm tesisi kurmak istese Türkiye Cumhurbaşkanını dinlediğinde Türkiye de beka sorunu varmış geleceği karanlık, var olma yok olma sorunu varmış Türkiye’ye gitmeyeyim der. Meydanda beka seçimi var demek memlekete kötülük yapmaktır.”

“SAFRANBOLU’YA KADIN ELİ DEĞMELİ MİMAR ELİ DEĞMELİ”

İnce, “Elif Hanım bu iş olmuş. Bu seçim, bir belediye seçimi, bu seçim suyumuzu, yolumuz, çöpümüzü imarımızı, yardımımızı, ağaçlarımızı, parklarımızı, çiçeklerimizi, kimliğimizi, kentimizin yaşanabilir alanlarını güzelleştirecek, onları yönetecek birini seçeceğiz. Seçeceğimiz kişi, kanun çıkarmayacak, vergi koymayacak, polisiye işlere bakmayacak, bu işlerden anlayan bir kadın eli, mimar eli değecek Safranbolu’ya. Siz Türkiye’nin ayrıcalıklı bir şehrisiniz, siz Türkiye’nin kimlikli, kişilikli, Avrupa’da korunan şehirleri gibi, Avrupa’da gezerken, orta çağı yansıtan güzel şehirler vardı, buraya gelirken ‘işte Safranbolu’ dedi, çağdaş, sosyal demokrat bir belediyeye yakışan bir şehir burası” diye konuştu.

“BEKA SORUNU SEÇİMİ DEĞİLDİR,  ZEKA SEÇİMİDİR”

Bu seçimin Beka sorunu seçimi olmadığını, Zeka seçimi olduğunu ifade eden  İnce; “Beka’nın açılımı Bahçeli, Erdoğan, Koltuk Aşkı dır, Türkiye’nin durumu şuan soğan kuyruğundan ibaret. Bu seçimin sloganı ne biliyor musunuz? Bu seçimin sloganı şu, yiğit muhtaç olmuş kuru soğana nasıl oy vereceksin seni soyana. Neymiş o kuyruklar varlık kuyruğuymuş. Valla ben 55 yaşındayım. Kuyruğun da varlıklısını yeni duydum. Yani o kuyrukta iki kilo domates almak için , iki kilo soğan patates almak için  kuyruğa giren bir zengin gördünüz mü hiç  Onlar diyor yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu diyor. Yalandan kim ölmüş .Hani atma Recep din kardeşiyiz diye buna denir işte. Eğer kuyruklar varlık yokluk kuyruğu diye ikiye ayrılıyorsa yalanlar da ikiye ayrılır. Normal yalanlar bir de kuyruklu yalanlar. Türkiye hiç bu duruma düşmemişti. Tarihin hiçbir döneminde bu duruma düşmedi. Et bitti Türkiye’de. Et Sırbistan’dan geliyor. Tüp bitti, yumurta bitti domates bitti, patates bitti soğan bitti, ahlak bitti, vicdan bitti. Her gün gazetelerde uyuşturucu , tecavüz. Her türlü pislik var Türkiye’de. Yazık günah memleketimin haline.  Soğan kuyruğu olur mu ya. Soğan soğan bu. İran’dan soğan alıyorsun. Dün Alaplı’daydık. Alaplı’da dar bir sokaktan geçerken kuru fasulye kokusu geldi burnuma. Ya ne güzel kuru fasulye koktu dedim. Türkiye’nin en meşhur yemeğimizdir bizim değil mi. Kuru fasileye Çin’den geliyor. Soğan İran’dan geliyor. Yağ Tunus’tan geliyor, Doğalgaz Rusya’dan geliyor, tencereler Fransız  malı. Yemeğin adı Türk Kuru fasulyesi öyle mi. Bakın bu Türkiye üretmeyen bu  Türkiye eninde sonunda büyük problemler yaşar. Türkiye üretmelidir. Türkiye’nin köylüsü çiftçisi üretmelidir, Şimdi seçimden sonra yapacaklarını söylüyorum size. Seçimden sonra varlık fonu kurdular ya. Varlık fonunun içinde Ziraat Bankası var, onun yanında Halk Bankası var, onun yanında ÇAYKUR var, Tük Hava Yolları var. Borsa İstanbul var. Hepsini bir paketin içine koyup seçimden sonra bu milletin yüz yılda kurduklarını haraç maraç satacaklar. Bunu ancak siz dur dersiniz. Siz 31 mart günü restinizi çekerseniz, oyununuzu doğru düzgün kullanırsanız buradan karlı çıkarız. Seçimden önce meydanlardaydık ben söz verdim. Polislere, öğretmenlere, ebelere, din görevlilerine, uzman çavuşlara size 3600 göstergeyi vereceğim dedim. Seçilirsem 41 gün içerisinde vereceğim bunları dedim. Erdoğan çıktı  bende vereceğim dedi. O seçi geçti ikinci seçim geldi hala vermedi. Bana ne diyor meydanlarda bana bak Muharrem diyordu. Safranbolu’dan  sesleniyorum bana bak Recep bu 3600 ü ver çocuklara.” Dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer’in eşlik ettiği İnce’ye konuşmasının ardından çeşitli hediyeler verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
14
Mart Cumartesi
1447 HİCRİ Ramazan 24
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
05:32
  Güneş
06:57
  Öğle
13:04
  İkindi
16:22
  Akşam
19:01
  Yatsı
20:21

Video Haberler

soforler odasinda yogun plaka mesaisi 1DH4n4Z1

Şoförler Odası’nda yoğun plaka mesaisi

rektor ozolcer uluslararasi ogrencilerle iftar sofrasinda bulustu 21exntZe

Rektör Özölçer uluslararası öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

cikolata ve sekerlemeler tezgahlari senlendirdi iViwuuyW

Çikolata ve şekerlemeler tezgahları şenlendirdi

zonguldakta 14 mart tip bayrami torenle kutlandi WfQWe5t4

Zonguldak’ta 14 Mart Tıp Bayramı törenle kutlandı

uzunkum yasam alani projesinde saha calismasi baslatti v1jw5tjB

Uzunkum Yaşam Alanı Projesinde saha çalışması başlattı

kastamonuda cocuklar muzikal gosterisiyle bulustu 9FNx4mPs

Kastamonu’da çocuklar müzikal gösterisiyle buluştu

tasarim8

Vali Oktay Çağatay, Öğrencilerle İftar Programında Buluştu

soforler odasinda yogun plaka mesaisi 1DH4n4Z1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Şoförler Odası’nda yoğun plaka mesaisi

İçişleri Bakanlığı tarafından Nisan ayına ertelenerek uzatılan app plaka kullanan sürücülere ceza uygulaması üzerine Zonguldak Şoförler Odası’nda yoğun plaka mesaisi yapılıyor.

Oda Başkanı Tunay Keskin yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi:

“Hafta başında başlamış olduğumuz bin adet plaka basımı çalışmamız üç gün içerisinde gece ve gündüz demeden çalışarak stokumuz bitirdik. Federasyonumuzda da üretim yetişmeyince de tüm Türkiye mağdur oldu. Özel girişimlerimiz nedeniyle bin plaka daha talep ettik ve bugün itibariyle elimize ulaştı ve tekrar çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Amacımız Zonguldak’ımızı mağdur etmemek bu nedenle federasyonumuza buradan sonsuz teşekkür etmek istiyorum.”

Keskin, seçimler öncesinde şoför esnafına verdiği sözlerden birini de tuttuklarını sözlerine ekledi. Keskin, “Arkadaşlarımıza vermiş olduğunuz sözlerden biride çekici sorununu halledeceğiz demiştik. Bu sözümüzü de tutarak göreve geldiğimiz günden bu tarafa günde 2-3 araç çekerek şoför esnafı arkadaşlarımıza bu hizmeti de ücretsiz olarak yapıyoruz ve bugüne kadar yaklaşık otuzun üstünde araç çekerek hizmetlerimizi aralıksız olarak devam ettiriyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
14
Mart Cumartesi
1447 HİCRİ Ramazan 24
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
05:32
  Güneş
06:57
  Öğle
13:04
  İkindi
16:22
  Akşam
19:01
  Yatsı
20:21

Video Haberler

soforler odasinda yogun plaka mesaisi 1DH4n4Z1

Şoförler Odası’nda yoğun plaka mesaisi

rektor ozolcer uluslararasi ogrencilerle iftar sofrasinda bulustu 21exntZe

Rektör Özölçer uluslararası öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

cikolata ve sekerlemeler tezgahlari senlendirdi iViwuuyW

Çikolata ve şekerlemeler tezgahları şenlendirdi

zonguldakta 14 mart tip bayrami torenle kutlandi WfQWe5t4

Zonguldak’ta 14 Mart Tıp Bayramı törenle kutlandı

uzunkum yasam alani projesinde saha calismasi baslatti v1jw5tjB

Uzunkum Yaşam Alanı Projesinde saha çalışması başlattı

kastamonuda cocuklar muzikal gosterisiyle bulustu 9FNx4mPs

Kastamonu’da çocuklar müzikal gösterisiyle buluştu

tasarim8

Vali Oktay Çağatay, Öğrencilerle İftar Programında Buluştu