Reklam
Reklam

Safranbolu’da Halk Günü toplantılarına yoğun ilgi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2021 13:42 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşların sorun ve taleplerine kısa sürede çözüm üretmek amacıyla başlatılan “Halk Günü” toplantıları devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi yeni toplantı salonunda her hafta Perşembe günleri vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Elif Köse, tüm çalışmaların vatandaş odaklı yürütüldüğünü ve  kapılarının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.

Safranbolu Belediyesi olarak çalışmaların daima vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Elif Köse; “ Halkımızla birebir görüşmeyi tercih ediyoruz. En doğru hizmeti verebilmenin yolunun birebir iletişimle olacağına inanıyoruz. Bu bağlamda her hafta Perşembe günleri Halk Günü Toplantılarımız ile Safranbolulu vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

Toplantıya katılan bazı vatandaşlarımız ise, “Başkan hanım sağ olsun, bizimle tek tek ilgilendi, güzel bir uygulama, bürokrasi ile hiç uğraşmadan sorunlarımızı direk başkanımıza iletebiliyoruz. Teşekkür ediyoruz” şeklide görüşlerini bildirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin