Reklam
Reklam

Safranbolu’da hafta sonu Ramazan coşkusu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2019 14:10 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Akşamları etkinlikleri Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları devam etti.

Hafta sonu düzenlenen Ramazan akşamları etkinlikleri boyunca her zaman olduğu gibi akşam namazı sonrası aileleri ile birlikte Misak-ı Milli Demokrasi Meydanına gelen çocuklar gurup Safransı eşliğinde Karagöz- Hacivat gölge oyunundan çeşitli yarışmalara kadar pek çok etkinlikle gönüllerince eğlendiler.

Cuma akşamı Gurup Derun tarafından verilen ve Tasavvuf Müziğinin en güzel nağmelerinin seslendirildiği konserin ardından, Cumartesi akşamı meydanı dolduran Safranbolulular Orhan Demirağ’la Türk Sanat Müziğine doydu.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Demirağ, zaman zaman seyircilerin yanına giderek şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi.

Pazar akşamı ise yine Tasavvuf Müziği eşliğinde sahura gidildi. Karabük üniversitesi Tasavvuf Müziği Topluluğu eşliğinde Samah gösterileri meydanı dolduran yüzlerce Safranbolulunun beğenisini topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin