Safranbolu'da Hafif Ticari Araçla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
677673a243ebe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Hafif Ticari Araçla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafif ticari araç ile çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Karabük-Kastamonu kara yolu Çıraklar köyü mevkiinde meydana geldi. Uğur Bay (46) idaresindeki 74 AL 357 plakalı hafif ticari araç, Nuri Tuncay (70) idaresindeki 78 AH 832 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Tuncay araçta sıkışırken diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü ekiplerin çalışmalarıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan Tuncay’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin