Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2021 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Faciadan Dönüldü

Safranbolu’nun Tarihi Çarşı bölgesinde gece saatlerinde yangın çıktı. Yangında, Safranbolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile faciadan dönüldü.

İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Karaali Mahallesi’ndeki Demirciler Çarşısı’nda bulunan ahşap bir dükkânda çıkan yangının, ekiplerin ihbar gelir gelmez olay yerine intikal etmesiyle, diğer binalara sıçramadan söndürüldüğü bildirildi. Alevlerin çıkış noktası olan dükkân ise ahşap olduğu için tamamen yandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Tarihi Çarşı bölgemizin gözde alanlarından bir tanesi olan Demirciler Çarşısı’nda çıkan yangın bizleri çok üzdü. Tabi ki en büyük tesellimiz cana herhangi bir zarar gelmemesi ve yangının itfaiyemizin müdahalesi sonucu diğer yerlere sıçramadan söndürülmesidir.

Dükkân sahibi vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını temenni ediyor, itfaiye personelimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yegeninin altinlarini calip kendine otomobil alan teyze tutuklandi OSMb3mX9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeğeninin altınlarını çalıp kendine otomobil alan teyze tutuklandı

Samsun’un Canik ilçesinde yeğeninin evinden yaklaşık 750 bin lira değerinde ziynet eşyası çalıp kendisine otomobil alan teyze, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Canik ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, S.F. (35), evinden ziynet eşyalarının çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi. Yapılan incelemede yaklaşık 750 bin lira değerindeki altınların kaybolduğu belirlendi. Şikayet üzerine çalışma başlatan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisinin S.F.’nin teyzesi olan F.A. (45) olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, şüpheli teyzenin 9 Nisan’da yeğeninin evinden altınları çaldığını ve 13 Nisan’da altınların bir kısmını araç sahibine vererek eşiyle birlikte otomobil satın aldığını tespit etti. Hırsızlık ekipleri tarafından dün gözaltına alınan 3 çocuk annesi F.A., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcıya verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyen F.A., tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve bir anlık boşluğuna gelerek altınları aldığını söyleyen teyze F.A., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin