Reklam
Reklam
677675f054935
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Dönem Sonu Kültür ve Sanat Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Üniversitesi Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat düzenlenen toplantıda, bilim, kültür ve sanat faaliyetleri ile gençlere yönelik projeler değerlendirildi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın katılımıyla, Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Akademisi’nde dönem sonu kültür ve sanat değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, rektör danışmanları Öğr. Gör. Mesut Doğan ve Öğr. Gör. Hüseyin Kurt, Cengiz Aytmatov Türk Dünyası Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Saitbek Boltabayev, Öğr. Gör. İbrahim Soytürk, Sesli Düşünme Kulübü üyeleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, bilim, kültür ve sanat alanında yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.


Kırışık, bu tür etkinliklerin üniversitenin akademik ve sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu vurgularken, üniversite ve yerel yönetimlerin iş birliğinin artırılmasının önemine dikkat çekti.

Toplantı, Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Akademisi’nin ev sahipliği yaptığı başarılı projeler ve etkinliklerin değerlendirildiği verimli bir oturumla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin