blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 15:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da doğal ağaç tünel kar yağışı sonrası kendisine hayran bıraktı

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan doğal ağaç tünelde kar yağışıyla birlikte eşsiz görüntüler ortaya çıktı.

İl genelinde etkili olan kar yağışı, Safranbolu ile Bartın arasında kalan doğaç ağaç tünelde muhteşem görüntüler oluşturdu. Kar yağışıyla birlikte ağaçların beyaz örtüyle kaplandığı yol, kartpostallık görüntüler ortaya çıkarırken, sürücülere masalsı yolculuk yaptırıyor.

Safranbolu'nun doğal güzellikleri arasında öne çıkan ağaç tüneli, özellikle fotoğraf tutkunları ve doğaseverler için eşsiz bir manzara sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Berberler ve Kuaförler Odasında Işık güven tazeledi

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Erol Işık, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Kısaca Berberler ve Kuaförler Odası olarak bilinen Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Bakım Hizmetleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurulu, Karabük Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
12 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten mevcut başkanı Erol Işık’ın karşısına, Karabük’te kuaförlük yapan Emirhan Bayraktar aday olarak çıktı.
Divan başkanlığını Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ın yaptığı kongrede, adaylar kısa birer konuşma yaptı.
Zaman zaman gergin anların yaşandığı kongrede, konuşmalar sırasında tartışmalar çıktı. Adayların taraftarlarının birbirlerinin üzerine yürümesi üzerine, Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri salona müdahale ederek olayların büyümesini önledi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde toplam 243 oy kullanıldı. Oylardan 6’sı geçersiz sayılırken, mevcut başkan Erol Işık 134 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Emirhan Bayraktar ise 103 oyda kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin