Reklam
Reklam
SAFRAN 4
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2025 14:30 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Başıboş Köpek Dehşeti

Safranbolu ilçesinde, Emek Mahallesi Okullar Bölgesi’nde başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlike, bu kez bir çocuğun yaralanmasıyla gündeme geldi.

Mahalle sakinlerinin uzun süredir şikayet ettiği sokak köpekleri, bir çocuğa saldırdı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, okul yolunda yürüyen çocuk, aniden bir grup köpeğin saldırısına uğradı. Sırtından, bacağından ve arka bölgesinden ısırılan çocuk büyük korku ve panik yaşadı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı çocuk acil serviste tedavi altına alınırken, çocuğun sırt bölgesinde ısırık izleri olduğu ve gerekli tedavilerinin  yapıldıktan sonra taburcu edileceği öğrenildi. Mahalle sakinleri, olayın ardından Safranbolu Belediyesi’ne tepki gösterdi. Daha önce defalarca başıboş köpeklerle ilgili ihbarda bulunduklarını belirten vatandaşlar, gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını talep etti. Özellikle okul bölgesinde bu tür olayların yaşanmasının endişe verici olduğunu dile getiren aileler, çocuklarının güvenliği konusunda büyük kaygı yaşadıklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin