Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.
Safranbolu'da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.
6 yaşındaki 'Şeker' isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya 'Jelibon' ismi verildi.
Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, "Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık" dedi.
Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı ekipleri tarafından soğuk kış günlerinde Perşembe Pazarı esnafına yönelik başlatılan sıcak çorba ikramı sürüyor.
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Başkan Yardımcısı Kemal Akgül ile birlikte çorba dağıtımına katılarak esnafla bir araya geldi. Pazarcı esnafı ile birlikte çorbasını içen Başkan Köse, ardından tezgahları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler diledi. Bazı esnaflardan siftah alışverişi de yapan Köse, esnafın görüş, öneri ve taleplerini dinleyerek ilgili birimlere çözüm talimatı verdi.
Çorba ikramından memnuniyetlerini dile getiren pazar esnafı, Başkan Köse ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan esnafın, neredeyse her pazar tezgâhında demledikleri sıcak çaydan ikram ettiği, Başkan Köse’nin de esnaflara ilgiler ve ikramları için teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.