Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ağustos, 2022 10:41 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, acil ihtiyacı olan yollara göre hazırladığı program dahilinde asfaltlama işine devam ediyor.

Bu kapsamda, Safanbolu’yu Karabük’e bağlayan köprünün giriş sokağındaki çalışma sürüyor. Ana arterlere öncelik verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Elif Köse, program sırasında vatandaşlardan gelen talepleri de önemsediklerinin altını çizdi. Başkan Köse, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: ”

“Asfalt sezonunu çok iyi değerlendiriyoruz. Safranbolu’muzun yollarında gözle görülür bir rahatlama oldu. İlçe halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor, biz de bunun için çabalamaya devam ediyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
MANSETJandarma Teskilatinin 187. Kurulus Yili Karabukte kutlanacak
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Haziran, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yılı Karabük’te kutlanacak

Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kutlama programı, 15 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek tören ve tanıtım faaliyetleriyle başlayacak.

Etkinlikler saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda başlayacak. Program kapsamında anıta çelenk sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak.

Kutlamalar saat 11.00’de Kemal Güneş Caddesi Etkinlik Alanı’nda devam edecek. Burada İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açılarak vatandaşlara Jandarma Teşkilatının görevleri, faaliyetleri ve kullandığı ekipmanlar hakkında bilgi verilecek.

Türkiye’nin köklü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, 187 yıldır ülke genelinde kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile suçların önlenmesi ve aydınlatılması görevlerini sürdürüyor.

Karabük’te gerçekleştirilecek kutlama programına protokol üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşların katılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin