blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ağustos, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da 30 Ağustos Coşkusu Kent Kafe Kültür’de Zirve Yaptı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümü Safranbolu’da, Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Safranbolu Belediyesi Kent Kafe Kültür’de gerçekleştirilen kutlamalarda, çocuklara pamuk şeker ikram edildi, yüz boyama etkinlikleriyle neşeli anlar yaşandı. Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, çocuklara Türk bayrağı simgeli balonlar hediye ederek bayram sevincini paylaştı.

Kutlamalara, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Saf-Bel Kültür Turizm Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Onur Varlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kent Kafe Kültür etkinliklerinde sahne alan sanatçılar Anıl Baran Koş ve Merve Nur Cantekin, 30 Ağustos’a özel sahneleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Katılımcılar, milli mücadelenin ruhunu yansıtan eserlerle adeta zamanda yolculuğa çıktı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğuna vurgu yaparak, “Bu büyük zaferin 103. yılında aynı heyecan ve gururla geleceğe yürümeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Aralık, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARDEMİR’de Genel Müdürlük Görevinde Değişiklik

KARDEMİR A.Ş.’de üst yönetimde görev değişikliği yaşandı.

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, Genel Müdür Dr. Dursunali Yaşacan, 19.12.2025 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı.

Bu ayrılışla birlikte boşalan Genel Müdürlük görevine, Yönetim Kurulu kararıyla Niyazi Aşkın Peker’in asaleten atanmasına karar verildi.

Söz konusu görev değişikliği, şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirim ile kamuoyuna duyuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin