Safranbolu sigara ve tütün kaçakçılığının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 2 milyon 570 bin adet boş makaron ele geçirildi.
Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri E.Ç isimli şahsın kente kaçak tütün getireceği ihbarı aldı. Yapılan çalışmalar ve incelemelerin ardından 02 AAU 163 plakalı aracın park halinde ve sürücüsüz olduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile araç içerisinde yapılan aramada 257 adet koliye paketlenmiş halde 2 milyon 570 bin adet boş makaron ele geçirildi.
Hakkında idari işlem yapılan şüpheli, tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


0
Safranbolu’da 2 milyon 570 bin adet boş makaron ele geçirildi.
0
Şahin: “AK Parti’de eski olmaz, sadece bayrak yarışı olur”
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik anlayışına vurgu yaptı.
Parti içerisinde “eski” kavramının olmadığını ifade eden Şahin, milletvekilinden il başkanına, ilçe başkanından belediye başkanına, mahalle başkanına kadar görev yapmış herkesin aynı davanın mensubu olduğunu belirtti.
AK Parti’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Şahin, “Bu davada ayrılık değil birlik, kırgınlık değil kardeşlik vardır. Görevler değişebilir ama dava bilinci ve vefa duygusu değişmez. AK Parti’de sadece bayrak yarışı olur.” ifadelerini kullandı.

