Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
30 Aralık, 2023 13:17 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Yeni Araç Filosuna Kavuştu

Safranbolu Belediyesi temizlik işlerinde araç kiralamaya son verdi. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle 5 adet sıfır çöp kamyonu ve 1 adet sıfır çöp taksi temizlik hizmetleri araç filosuna kazandırıldı. Kira ödemek yerine sıfır araçlar satın aldıklarını ve gerçekleşen hizmetle gurur duyduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse: ‘’Bize ait olmayan araçlara her ay 500 bin TL ödüyorduk, satın aldığımız sıfır araçlar 3 yıl içinde kendini amorti edecek ve çok daha temiz bir Safranbolu’ya hepimiz sahip olacağız’’ dedi.

Safranbolu Belediyesi halk otobüslerinin ardından temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere sıfır 6 yeni aracı daha filosuna kattı. Bugüne kadar kiralama usulü ile kullanılan temizlik araçlarının yerine sıfır 5 adet çöp kamyonu ve 1 adet çöp taksi satın alan Safranbolu Belediyesi araçların lansmanını Misak-ı Milli Meydanı’nda düzenlediği hizmete alım töreni ile gerçekleştirdi.

‘’Gurur duyuyorum! Çünkü biz üreten, tasarruf eden ve kaynaklarını doğru kullanan bir belediyecilik anlayışı ile 5 senedir çalışıyoruz.‘’

Çok sayıda vatandaşın ve basın mensuplarının katılımı ile düzenlenen törende konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse şunları söyledi: ‘’Bu Safranbolu halkı için hizmet edecek araçların tanıtımı. Gurur duyuyorum. Çünkü biz üreten, tasarruf eden ve kaynaklarını doğru kullanan bir belediyecilik anlayışı ile 5 senedir çalışıyoruz. Bu çalışmamızın neticesinde de ilk önce otobüslerimizi aldık. Safranbolu halkının sıfır, konforlu ve teknoloji ile uyumlu araçlara binmesini sağladık. Şu an bakarken gurur duyduğum bu araçların kiralanması için biz her ay en az 500 bin TL ödüyorduk. Şimdi biz araçlarımızı kendimiz alarak taksitini ödeyeceğiz ve 3 senede kendisini amorti edecek. Şimdi bu araçlarımızla ve çalışan personelimizle çok daha temiz bir Safranbolu’ya sahip olacağız.’’

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin konuşmasının ardından yeni araçların hayırlı olması için dualar edildi. Safranbolu Belediyesi tarafından hizmete alım törenine katılanlara çorba ikram edildi. (Yusuf Korkmaz)

arac scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin