Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Aralık, 2016 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Travel İzmir 2016’da Rüzgar Gibi Esti

 

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde bu yıl 10.ncusu düzenlenen, aralarında Safranbolu’nun da olduğu çok sayıda partner il ve partner ülkenin yer aldığı fuar sona erdi.

Dünya turizmini İzmir Turizm ve kongre merkezinde buluşturan Travel İzmir 2016 ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Osmanlı’nın izlerini bu günlere taşıyan Safranbolu’muzu bir kez daha gururla temsil ettik” dedi.

Belediye olarak yurt içi ve yurt dışında pek çok fuara tanıtıma katkı sağlayarak 1 Milyon turist hedefini bir an evvel yakalamak ve Safranbolu’nun her kes tarafından bilinmesini sağlamak amacı ile çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Bu yıl Karabük Valiliğimiz, Safranbolu Kaymakamlığımız ve Safranbolu Belediyesi olarak ortaklaşa katılım sağladığımız fuarın yine en çok ziyaret alan standı olmayı başardık. Bunda fuar girişi olan A Holü’nün girişte olması ve hemen burada bizim standımızın olması büyük katkı sağladı. Yine fuar süresince aralarında Valilerimiz, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, İş Adamlarımız ve özellikle öğrenci gurupları olmak üzere yaklaşık 50 bin’e yakın vatandaşımız ziyarette bulundular ve kendilerine cd, broşür dağıtırken lokum ikramında da bulunduk” dedi.

Safranbolu’nun tarihi dokusu, kültürü, korumacılıktaki başarısı, Avrupa standartlarındaki yaşama standartları ile çok sayıda il ve ilçeye örnek teşkil ettiğini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy şöyle konuştu:

“Safranbolu’nun bu standartlara gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bizlerde 2009 yılından bu yana Safranbolu’muzun çok daha tanınan bire kent olması için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranboluda spor aski engel tanimaz senligi coskusu xSbHn8wi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da “Spor Aşkı Engel Tanımaz” şenliği coşkusu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Engelliler Haftası kapsamında “Spor Aşkı Engel Tanımaz Şenliği” gerçekleştirildi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Safranbolu İlçe Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe özel bireyler, çeşitli kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Programda konuşan Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Sakatlar Derneği Başkanı Muhittin Yılmaz, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımının önemine dikkati çekerek sporun birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

Şenlik kapsamında çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra uçurtma şenliği, ebru sanatı çalışmaları ve sosyal aktiviteler düzenlendi.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel bireyler gönüllerince eğlenirken, program sonunda organizasyona katkı sunan kurum ve gönüllülere teşekkür edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin