Safranbolu Belediyesi, Safranbolu’nun tarihi cadde ve sokaklarını modern bir görünüme kavuşturuyor.
Safranbolu Belediyesi’nce, Sağlık Sokak’ta yürütülen zemin yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Safranbolu Belediyesi’nin hummalı şekilde çalışmaları sürerken, Sağlık Sokak’taki zemin yenileme çalışmalarında sona yaklaşılıyor.
Sağlık Sokak’taki zemin yenileme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Biz yerel seçimlerden önce vatandaşlarımıza söz verdik. Çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz diye. Sözümüzü tutmak için Safranbolu Belediyesi ve şahsım olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Safranbolu’muz, İlimizin turizm cennetlerinden, bizde bu konu üzerinde hassasiyetle durup Safranbolu’muz için daha iyi neler yapabiliriz düşüncesindeyiz. Şimdi görüldüğü üzere Sağlık Sokak’ta zemin yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bunun gibi birçok mahallemizde çalışmalarımız yapılacak ve Belediye olarak hizmetlere devam edilecek” diye konuştu.
Üzerine zıplayan boğanın darbesiyle yere serildi: O anlar kamerada
Amasya’da bir çiftlikte besici üzerine zıplayan boğanın darbesiyle yere serildi. O anlar kameraya yansıdı.
Amasya’nın Suluova ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan bir çiftlikte besiciler hayvanları bir araya toplamaya çalışıyordu. O sırada yön değiştiren bir boğa zıplayarak boynuzuyla besiciye vurdu. Aldığı şiddetli darbeyle kendisini yerde bulan besici bir anda neye uğradığını şaşırdı.
Besicinin ölümden döndüğü o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.