Safranbolu Ramazan’a Hazır - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Haziran, 2015 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Ramazan’a Hazır

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu’da Ramazan ayının her yönü ile dolu dolu geçeceğini belirterek, tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; ” Safranbolu Ramazan ayı denince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak demiş idik. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak, insanlarımız oruçlarını açtıktan ve ibadetlerini gerçekleştirdikten sonra bir coşku yaşamasını arzu ediyoruz. Bu nedenle de 30 Ramazan boyunca etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte meydanımızda geleneksel Safranbolu evlerinden oluşan bir çarşı oluşturduk. Bu çarşıda çelişli hediyelik eşyalar, oyuncaklar, kitaplar sunulacak. Bununla birlikte mahalle iftarlarımız ile birlikte bu yıl site iftarları da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yine iftar çadırlarımızda hayırsever vatandaşlarımızın her gün yaklaşık 1000 ikramı olacak” dedi.
Ramazan ayının halkın kaynaşması, kardeşlik ve birleştirici özelliğini yansıtmak için “ Safranbolu Ramazan Akşamları “ adı altında özel etkinlikler yapıldığını, bu yıl ise hazırlıklarının tamamlandığını ve Safranbolu’nun ve Safranbolu Belediyesinin Mübarek Ramazan Ayına hazır olduğunu ifade eden Başkan Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızla birlikte birbirinden güzel ve özel programları keyifle izleyeceğiz. Birbirinden güzel programlarla dolu Ramazan akşamlarını halkımız ile birlikte yaşayacağız. Safranbolu Ramazan Ayı denilince ülkemizde ilk akla gelen yerlerden birisi olacak. İlçemiz tarihi konakları ve Osmanlı mimarisi ile eski Ramazan aylarını yaşatabilecek çok özel bir yer. Bundan yola çıkarak bu özlemi gidermeyi hedefledik. İlçemizde Ramazan ayını geçirmeyi tercih edenler, ramazan etkinlikleriyle tarihin derinliklerine de yolculuğa hazır olmalılar. İlçemizin tarihi sokaklarında ve camilerinde Osmanlı dönemindeki uygulamalar canlandırılacak ve insanlarımızın bu ayda iftar sonrası eğlencenin dışında, stres atmalarını da sağlayacak.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin