Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2018 12:44 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu protokolü bayramlaştı 

Tarihi, kültürü, olağanüstü doğal yapısı ve korumacılıktaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Safranbolu’da Kurban Bayramı huzur içerisinde kutlanıyor.
Her yıl olduğu gibi Tarihi Çarşıda bulunan Asmaaltında düzenlenen bayramlaşma törenine Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Ören, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş, TSO Başkanı Ali Sami Acar, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Protokol ve vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu’da dördüncü bayramını kutladığını belirterek, “Değişen, devam eden bütün mesai arkadaşlarımla, esnaf arkadaşlarımızla, Safranbolu’muza hizmet veren herkesle bir bayramı daha yaşamanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Safranbolu’yu ziyaret eden yerli yabancı tüm misafirlere aynı şeyi söylediklerini ifade eden Ürkmezer, “Bizler tüm mesai arkadaşlarımız ile yani, emniyetimiz, jandarmamız, hastanemiz, fen işleri, şantiye, su ve kanalizasyon müdürlüğü, zabıta, beyaz masa kısaca tüm birimlerimiz ile 7/24 anlayışı ile emeklerini ortaya koyuyorlar. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buradan bir kez daha aileleri başta olmak üzere hepsinin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.
Geçtiğimi günlerde babasını kaybettiğini ve kendisi için acılı bir bayram olduğunu ifade eden Ürkmezer, cenazeye katılamayıp telefon ile arayıp, taziye ziyaretinde bulunan tüm Safranbolululara teşekkür ederek, şunları söyledi: “Ülkemizde ve Safranbolu’muzda: İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz, mutluluğumuz, huzurumuz her türlü saldırıya karşı devam edecektir. Bu vesile ile bir kez daha Safranbolulu hemşerilerimizin, ülkemizin ve tün İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyor, daha nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde erişmeyi niyaz ediyorum.”
Bayramlaşma programının ardından Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Hastane personeli ve hastalara çeşitli hediyeler verilirken hastalarla sohbet etti. Ürkmezer son olarak Hasan Doğan Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklarla bir araya geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ara secim tamamlandi 4 beldede baskanlar belli oldu EOaJ71ya
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta ara seçim tamamlandı: 4 beldede başkanlar belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu’nun kararıyla belde statüsü kazanan Tokat’ın 4 yerleşim yerinde gerçekleştirilen ara seçimlerde sandıklar kapandı. Resmi olmayan sonuçlara göre 5 bin 682 seçmenin oy kullandığı seçimlerde AK Parti 2, CHP 1 ve MHP 1 beldede belediye başkanlığını kazandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşçu beldesinde 1001 ve 1002 nolu sandıklarda kullanılan oyların sayımının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı rakiplerini geride bırakarak seçimi kazandı. İki sandıkta MHP toplam 373 oy alırken, Büyük Birlik Partisi (BBP) 266 oyda kaldı.

Almus ilçesine bağlı Bağtaşı beldesinde ise AK Parti açık ara üstünlük sağladı. Dört sandıkta kullanılan oyların sayımına göre AK Parti toplam 722 oy alırken, CHP 19, Yeniden Refah Partisi 13 ve Saadet Partisi 5 oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Bağtaşı’nda belediye başkanlığını kazandı.

Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik beldesinde seçim yarışı AK Parti ile CHP arasında geçti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda CHP toplam 877 oy alırken, AK Parti 803 oyda kaldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, Çevrecik beldesinde seçimi kazanan parti oldu.

Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü beldesinde ise AK Parti üstünlüğü dikkat çekti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda AK Parti toplam 911 oy alırken, Anahtar Parti 208 oyda kaldı. Diğer partiler ise sınırlı sayıda oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Yolüstü beldesinde belediye başkanlığını kazandı.

Tokat’ta gerçekleştirilen ara seçimlerde AK Parti Bağtaşı ve Yolüstü beldelerinde, CHP Çevrecik beldesinde, MHP ise Kuşçu beldesinde belediye başkanlığını kazanan parti oldu. Resmi sonuçların ilçe seçim kurullarının kesinleştirme işlemlerinin ardından açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin