Safranbolu MYO’dan Anlamlı Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2016 13:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu MYO’dan Anlamlı Ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri Kayabaşı İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri ile gönüllük esaslı kardeşlik projesinde bir araya geldi.

Amacın, Yüksekokulda öğrenim gören her öğrencinin, ilköğretim okulundan bir öğrenciyi kardeş edinmek olan proje kapsamında öğrenciler, Kayabaşı İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek hoş vakit geçirdi ve Ebru sanatı ile ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar.

Kayabaşı İlkokulu’na yapılan ziyarete öğrencilerin yanı sıra Safranbolu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Selahattin Altan, Yüksekokul Sekreteri Özgür San, Öğr. Gör. Dilek Çelik Cengiz ve ebru sanatı eğitmeni Selcan Sel katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin