Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2015 10:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu MYO Müdürü Karaş’tan Başkan Aksoy’a Ziyaret

Safranbolu Meslek Yüksek Okulu yeni Müdürü Doç. Dr. İsmail Ragıp Karaş beraberinde Yüksekokul Sekreteri Özgün San ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Karaş, "Safranbolu ülkemizin tarihini ve kültürünü bu günlere kadar bozulmadan taşıyabilmeyi başarmış çok önemli kentlerinden bir tanesidir. UNESCO Dünya Miras Listesinde olmayı da fazlası ile hak ediyor. Geçmişten bu güne kadar gerçekleştirilen koruma çalışmalarına Sayın Başkanımız da fazlasını koyarak oldukça başarılı projelere imza atmış. Ben öncelikle kendisine böyle güzel bir şehirde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı ülkemiz adına teşekkür ediyorum " dedi. Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, " Öncelikle hocama başarılar diliyor ve iltifatlarından dolayı teşekkür ediyorum. Safranbolu belediyesi olarak Üniversitemiz ve Meslek Yüksek Okulumuz ile birlikte 6 yılda çok başarılı proje ve etkinliklere imza attığımızı hatırlatmak isterim. Safranbolu Belediyesi eğitime her zaman destek olmayı kendine amaç edinmiş bir belediyecilik anlayışını benimsemiştir. Bu nedenle Sayın Müdürümüz ile de güzel çalışmalar yapacağımıza eminim. Ben yeniden kendilerine başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum " dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mandıra Filozofu’ndan 80’ler hikayesi

Samsun’un Atakum ilçesinde, "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör Müfit Can Saçıntı, "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi.
Atakum Belediyesi ile Atakum Kent Kurulu iş birliğinde düzenlenen tertiple "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör, senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, sanatseverlerle buluştu. Sanatçı, 80’li yılların siyasi atmosferinden kesitler sunduğu gösterisiyle Cet Sahne Sanat Merkezinde seyircilere unutulmaz gece yaşattı. Büyük ilgi gören "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi", iki gün sahnelendi.
"Kemanın Efendisi" lakabıyla tanınan Suat Fazilet, şov öncesi, 80’lerin unutulmaz müziklerini kemanıyla seslendirdi. Salonda nostalji rüzgarı estiren resital seyircilerin büyük beğenisini topladı. Erdem’in kemanıyla ses verdiği, periyoda damga vurmuş müzikler seyirciler tarafından tek ağızdan seslendirildi.
Usta Sanatçı Müfit Can Saçıntı, 80’ler konserinin akabinde "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi. Saçıntı gösterisinde, 80 devrinin atmosferini anılarından kesitler sunarak anlattı. Sanatkarın kendine has üslubuyla anlattığı "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi" seyircileri kimi vakit güldürürken kimi vakit duygusal anlar yaşattı. 80’lerin trajikomik hikayesiyle Cet Sahne’de unutulmaz geceye imza atan Saçıntı, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.