Safranbolu Kaymakamında okul ziyareti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mart, 2018 13:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Kaymakamında okul ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığının desteği ile 2017 yılının son aylarında Safranbolu’da dört adet Z kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açıldı.  Z Kütüphanelerin yanı sıra sınıf sınıf tüm okullara kitap dağıtımları da devam ediyor.

Proje kapsamında okul ziyaretlerine devam eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,  İlçede okullara yaklaşık 5 bin tane kitap kazandırıldığını, bunun yanı sıra Aralık ayı içerisinde ‘’Safranbolu Okuyor ‘’ projesinin başlatıldığını kaydetti.

15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi 9- 10-11’inci sınıfları ziyaret eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e  Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş  de eşlik etti.

Ziyaret sonrası bir konuşma yapan Ürkmezer, şu sözleri yer verdi.‘’Amacımız çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmak ve çocuklarımızın okudukları kitapları özümsemelerini sağlamaktır. Erken dönemde okuma alışkanlığı kazanan çocukların kelime hazinesi ve düşünme yeteneği artmakta buna bağlı olarak yaratıcı zekâ, dinleme ve konuşma yeteneği gelişmektedir. Çocukluğun ilk yıllarında kitapla tanışma, onların gelecekteki tüm yıllarını etkiliyor. Bu bilinçle geleceğin makam sahipleri çocuklarımızı aileleri ile birlikte en doğru şekilde yönlendirmeyi hedefliyoruz.’’dedi.

Safranbolu genelinde okullara yaklaşık 17 bin kitap dağıtıldığı ve bu dağıtıma devam edileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin