Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2021 12:51 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu İtfaiyesi’nde eğitimler sürüyor

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, rutin işlerinin yanı sıra eğitimlere de devam ediyor. Müdürlük tarafından, okullara ve sivil toplum kuruluşlarına ilk yardım ve yangın anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler veriliyor.

Profesyonel ve tecrübeli kadrosu ile itfaiye ile her zaman gurur duyduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ne yazık ki son dönemde sık sık ve üzülerek yaşadığımız yangın ile ilgili mutlaka bilgi sahibi olunması gerekiyor. Bu nedenle müdürlüğümüz tarafından verilen eğitim ve seminerlerin insan hayatı için önemi bir kat daha artıyor” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü’nün yalnızca okul ve sivil toplum kuruluşları ile sınırlı kalmadığını hatırlatan Başkan Köse, ekiplerin belirli periyotlarla Safranbolu’da en çok turist alan Tarihi Çarşı’da da otel, pansiyon gibi daha çok insanın kullandığı mekanlarda sık sık denetimler yaptığını, yangın anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verdiğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin