Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2014 15:05 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Emniyetinde Görev Değişimi

Safranbolu Emniyet Müdürü Erol Beşe Karabük’e, Baş Komiser Nurettin Uğurlu ise Eskipazar’a atandı. 2012 yılından beri Safranbolu ilçe Emniyet Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Erol Beşe, Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevine atandı.  İlçe Emniyet Müdürlüğünden Karabük Şube Müdürlüğü görev,ine getirilen Erol Beşe’nin yerine ise Karabük Trafik Şube Müdürü Kemal İlhan’ın atandığı bildirildi.

Erol Beşe Kimdir?

1971 yılında Ankara’da doğdu. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. 1993 yılında Antalya ilinde göreve başladıktan sonra 1998-2002 yılları arasında Muş ilinde, 2002-2011 yılları arasında Antalya ilinde, 2011-2012 yılları arasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çalıştı. 09.07.2012 tarihinde Valilik Makamının onayı ile Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

3. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapan Erol Beşe evli ve 2 çocuk babasıdır.

Safranbolu Emniyetinin sevilen isimlerinden olan ve başarılı çalışmalara imza atan Baş Komiser Nurettin Uğurlu da, Eskipazar’a Emniyet Amiri olarak atandı.

Nurettin Uğurlu Kimdir?

1986 yılında İzmir’de polislik mesleğine başladı. Daha sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Uğurlu, 1999 yılında Karabük İl emniyet Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra, 2002 yılında Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı.

Uğurlu evli ve iki çocuk babası.

Bizi sosyal medyadan takip edin
USTMANSET KARABUK ALTIN 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 11:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, Altın Mevduatında Türkiye’de İlk 10’da

Türkiye genelinde illerin toplam mevduatları içerisinde altının payını gösteren 2026 yılı 1. çeyrek verilerine göre, Karabük dikkat çeken iller arasında yer aldı.

Listede yüzde 33,8’lik oranla 8’inci sırada bulunan Karabük, vatandaşların tasarruf tercihlerinde altının önemli bir yer tuttuğunu ortaya koydu. Açıklanan verilere göre listenin zirvesinde yüzde 42,2 ile Rize yer alırken, onu Çankırı ve Malatya takip etti. Karabük ise birçok büyükşehri geride bırakarak ilk 10 il arasına girmeyi başardı.

Uzmanlar, ekonomik belirsizlik dönemlerinde vatandaşların güvenli liman olarak gördüğü altına yönelimin arttığını belirtirken, Karabük’te de geleneksel bir yatırım aracı olarak altının güçlü konumunu koruduğuna dikkat çekiyor.

2026 yılı 1. çeyrek verilerine göre mevduatında altın payı en yüksek olan iller şöyle sıralandı:

  1. Rize – %42,2
  2. Çankırı – %36,5
  3. Malatya – %36,2
  4. Kastamonu – %35,8
  5. Gümüşhane – %35,1
  6. Bayburt – %34,7
  7. Yozgat – %34,2
  8. Karabük – %33,8
  9. Bartın – %33,5
  10. Kırıkkale – %32,9
Bizi sosyal medyadan takip edin