Safranbolu'da otizmli bireyler tarihi yerleri gezip keşfetti

Safranbolu Belediyesi'nin projesiyle Karabük Otistik Çocuklar Derneği üyeleri ve aileleri, ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

Safranbolu'da otizmli bireyler tarihi yerleri gezip keşfetti

Safranbolu Belediyesi tarafından yürütülen “Kendi Kentimde Bir Gün Turistim” projesi kapsamında, Karabük Otistik Çocuklar Derneği üyeleri ve aileleri ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, proje kapsamında Karabük Otistik Çocuklar Derneği üyeleri ve ailelerini Safranbolu’nun tarihi ve kültürel güzellikleriyle buluşturduklarını belirtti.

Tarihi sokaklarda gerçekleştirilen gezide katılımcılar, ilçenin kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Program kapsamında Karabük Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Bekir Karaman, etkinlik dolayısıyla Belediye Başkanı Köse’ye ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Elif Köse, kentte herkesin tarihi ve kültürel güzelliklerden eşit şekilde yararlanabilmesi ve sosyal yaşamda aktif yer alabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Köse, programa katılan dernek üyeleri ve ailelerine teşekkür etti.

Yorumlar
Paylaş

İlgili Haberler

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam