Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Mayıs, 2018 13:39 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Çiçek Açtı

Dört mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Dünya Miras Kenti Safranbolu’da,  yaz ayının gelmesiyle birlikte kentin her köşecinde çimler biçilerek çiçekler dikiliyor. Park Bahçeler Amirliği ekipleri merkez ve mahallelerde bulunan orta refüj ve ana arterleri çiçeklendirerek, uzayan çimleri biçip kenti daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan “En iyi korunan 20 kent” arasında bulunan, Ülkenin önemli şehirlerinden biri olan Safranbolu’nun turizm sezonunun yoğun döneminin  başlamasıyla birlikte Belediye ekiplerinin kentin her köşesinde çalışmalarını hızlandırdığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Yaşadığımız şehrin dünya üzerindeki konumunu biliyoruz, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlıyor ve onlara en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Misafirlerimizi temiz bir şehirle ve rengarenk çiçeklerle karşılamak için tüm ekiplerimiz köşe bucak temizlik ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor.  Safranbolu Yerli ve Yabancı Misafirlerini en güzel şekilde, tarihi ve doğal güzellikleriyle ağırlamaya hazır” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kopek surusu tedirginligi UcuuNzg3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da köpek sürüsü tedirginliği

Bolu’nun Kılıçarslan Mahallesi’nde sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri, mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Mahalledeki sokak aralarında ve caddelerde başıboş dolaşan ve sayıları 15’i bulan köpek sürüsü, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Özellikle sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar ve sokakta oynayan çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten bölge sakinleri, duruma tepki gösterdi.

Sürü halinde hareket eden köpekler, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Köpekler nedeniyle yolda yürümekte güçlük çektiklerini ve çocuklarını tek başlarına sokağa çıkarmaya korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin