Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2016 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesinden “Yaşama Yol Ver” Projesine Destek

 

1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeni ile ATT Ayşe Harmanbaşı, ATT Erdi Coşkun ve Fotoğraf Sanatçısı ve Hemşire Nihal Gamze Demir tarafından koordine edilen  “Yaşama Yol Ver “ Projesi etkinlikleri 6 Aralıkta Safranbolu’da yapılacak.

Bu kapsamda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret eden kampanya sorumluları Harmanbaşı, Coşkun ve Demir kampanya hakkında Aksoy’a bilgiler verirken, kampanya kapsamında 5 Aralık 2016 tarihinde Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında etkinlik yapmayı planladıklarını ifade ettiler. Kampanya kapsamında vatandaşlara 112’nin hangi durumlarda aranacağını,  ambülânsa yol verilmesi gibi bilgileri aktaracaklarını ve bilgilendirici broşür dağıtacaklarını, Başkan Aksoy’un eğitim, sağlık gibi konularda duyarlı olduğunu bildiklerini ve kendilerinden destek almaya geldiklerini söylediler.

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Öncelikle arkadaşlarımızın projeleri hayırlı oldun. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Böyle önemli bir projeye destek vermenin kendilerini mutlu edeceğini kaydeden Başkan Aksoy; “Özellikle 112 konusunda, acil durumlara yetişme noktasında biz hem Belediye olarak hem şahsım itibari ile de hassas olduğumuzu ifade etmek isterim. Yine bu tür projelere, kampanyalara mutlaka destek vermeyi, tüm ekibimle birlikte çalışmaya da hazır olduğumuzu bilmenizi isterim “ dedi.

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin