Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Şubat, 2015 15:53 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesinde Proje Toplantısı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren ve Karabük İş – Kur İl Müdürü Coşkun Güven ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile bir araya gelerek halen devam eden ve yeni gerçekleştirilecek olan projeler hakkında görüş alış verişinde bulundular..
Safranbolu Belediyesi ile tam bir uyum içerisinde çeşitli projelerde birlikte çalıştıklarını ifade eden İş-Kur Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren SAKEM vasıtası ile çok sayıda projede ortaklığa devam ettiklerini, bu kursların devam edeceğini söyledi.
BAKKA Koordinatörü Sakin Eren ise, “Safranbolu Belediyesi dolayısı ile Sayın Başkanımız Safranbolu yararına olarak her projeye olumlu bakmakta ve ekibi ile güzel projelere imza atmakta. Bu kapsamda 2015 yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı dâhilinde Başkanımıza bilgiler verdik gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk” dedi.
2012 yılından bu yana İş – Kur SAKEM ( Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ) işbirliği ile yapılan ortak çalışmaların Sanatsal Mozaik 1 ve 2, Aşçı Yardımcılığı, Ahşap Hediyelik Eşya, Ahşap CNC Operatörlüğü, Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği ve hali hazırda devam eden Engelli Bakım Kursu, Hasta ve Yaşlı Bakımı ile Dikiş Makinesi Operatörlüğü kurslarında 130’a yakın vatandaşın kurs gördüğünü ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ İş-Kur ile yeni projelerde de birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” şekkinde konuştu.
Yine Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ( BAKKA ) ile önemli projeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Aksoy, “ Bu gün gerçekleştirdiğimiz toplantıda ise 2015 yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı kapsamında Belediye ve Safranbolu’daki diğer başvuracak birimlerle ilgili hem bilgilendirme hem de ortak bir koordinasyon sağlanması hususunda görüş alışverişinde bulunduk. Toplantının Safranbolu’muz ve bölgemiz adına oldukça verimli geçtiği kanaatindeyim. İnşallah geçmişte gerçekleştirdiğimiz projelerin daha da üstünde önemli projelere birlikte imza atacağız” dedi.
Kısaca, her iki kurum yetkilileri ile halen devam eden ve yeni gerçekleştirilecek olan projeler ve ortak bir koordinasyon sağlanması hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Aksoy, “Her şey Safranbolu’nun daha yaşanılabilir bir kent olması ve geleceğe daha güvenle bakabilmesi için” diye konuştu.
Aksoy toplantı sonunda Eren ve Güven’e teşekkür ederken, Safranbolu ve Safranbolu halkı için azim ve şevk ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fabrikada elektrik faciasinda olen isci mesai arkadaslarinin omzunda son yolculuguna ugurlandi EpNxdW4X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Fabrikada elektrik faciasında ölen işçi, mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası’nda meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybettiği elektrik faciasında hayatını kaybeden işçilerden 2 çocuk babası Naci Gezer (46), mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 21.40’ta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde meydana gelen olayda atık suların toplandığı kuyu içerisinde arızalanan su pompasını onarmak için çalışma yapan Naci Gezer, Mustafa İnanç (50) ve Yunus Çekiç (47) ile birlikte yüksek gerilim akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden işçilerden Naci Gezer’in cenazesi, Adli Tıptan alındıktan sonra İlkadım ilçesi Adalet Mahalle’sindeki Hz. Ömer Camii’ne getirildi. Gezer’in cenazesi burada alınan helalliğin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mesai arkadaşları ve akrabalarının omzunda defnedileceği Derecik Aile Mezarlığı’na götürecek cenaze aracına taşındı.

3 kişinin hayatını kaybettiği olayda Mustafa İnanç Kavak Kayabaşı Mahallesi’nde ve Yunus Çekiç ise memleketleri Çarşamba Allı Mahallesi’nde ikindi namazını müteakip defnedilecek.

Gezer’in cenazesine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş adamları Adnan Ölmez ve Ahmet Şenocak, fabrika çalışanları, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin