Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2016 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi’nde Personel Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

 

Safranbolu Belediyesi tarafından daha iyi hizmet verebilmek için her yıl düzenlenen Personel Eğitim Programları devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi İnsan Kaynakları Birimi tarafından düzenlenen eğitim semineri Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda tüm birimlerin katılımı gerçekleşti.

Seminerde; Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özgür Yağcı tarafından  “Etkili İletişim Eğitimi” ve Yardımcı Doç. Dr. Mehmet Emin Serin tarafından  “Toplantı yönetimi, zaman yönetimi, resmi yazışma kuralları ve ekip çalışmaları” eğitimi verildi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitim ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın; “Safranbolu Belediyesi olarak personelimizin daha az iş stresi ile daha kaliteli hizmeti verebilmesi için çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Bununla birlikte hizmet kalitemizi artırmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda hizmet içi eğitimlere devam ediyoruz.  Başarılı ve daha bilinçli bir personelle gerçekleştirilmesi mümkün olan hizmetlerde tecrübe, eğitim ve inanç gereklidir. Bu eğitim ve inancı verebilmek için yapılan seminerler uygulamalarımızdan birisi. Bu tür eğitimlere 2017 yılı içerisinde de devam edeceğiz. Tüm personelime başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin