Reklam
Reklam
GkIwYFiWoAAZdYF
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Şubat, 2025 11:29 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Ramazan Yardımlarına Başladı

Safranbolu Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi komşularını unutmayarak yardım çalışmalarına başladı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Ramazan’ın ilk iftarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak, Askıda İftar uygulamasının başlangıcını yaptı.

Safranbolu Belediyesi, her gün Kent Lokantasında 150 kişiye iftar imkanı sağlayacak olan Askıda İftar uygulamasının yanı sıra, Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı Aşevinde hazırlanan iftar yemekleri ve sahur için gıda yardımları ile Ramazan’ın ruhunu tüm sofralara taşıyor.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Bu Ramazan’da da insan odaklı projelerimizle kimseyi iftar sofrasından mahrum bırakmıyoruz. Askıda İftar uygulamamızla hayırseverlerin iyiliklerini ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Safranbolu Belediyesi, bu yıl da dayanışma ve yardımlaşma anlayışını ön planda tutarak, Ramazan boyunca çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d 4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
12 Haziran, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de döner ve fast food İşletmeleri denetlendi

Yenice ilçesinde faaliyet gösteren döner ve fast food işletmeleri, zabıta ekipleri tarafından denetlendi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde iş yerlerinin çeşitli kriterlere uygunluğu kontrol edildi.

Denetimler kapsamında gıda ürünlerinin muhafaza koşulları, işletmelerdeki hijyen standartları, ürünlerin son kullanma tarihleri, iş yeri düzeni ve fiyat etiketi uygulamaları titizlikle incelendi. Kurallara uygun faaliyet gösteren işletmelere teşekkür edilirken, gerekli görülen konularda işletme sahiplerine bilgilendirme ve uyarılarda bulunuldu.

Yetkililer, halk sağlığının korunmasının öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, gıda güvenliği ve tüketici haklarının korunmasına yönelik denetimlerin ilçe genelinde aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları ilgili birimlere bildirmelerinin denetim süreçlerine katkı sağlayacağını vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin