Karabük Postası tarafından
21 Şubat, 2023 11:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi İhtiyaç Sahibinin Yanında

Belediyenin kendi imkânları ile genişlettiği ve çok daha modern bir görünüme kavuşturduğu Hayır Çarşısı ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. BELEDİYE 510 AİLEYE AYNİ VE NAKDİ YARDIMA DEVAM EDİYOR. Vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile önemli projelere imza atan Safranbolu Belediyesi ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili bire açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Bu yıl içerisinde 250 ailemize nakdi destek olurken, 55 ailemize sıcak yemek götürüyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz aylarda başlattığımız bir uygulama ile 110 öğrencimize beslenme çantası hazırlayarak ailelere teslim ediyoruz. Yine 95 çocuğumuza 15 günlük periyotlarla 4 litre taze süt veriyoruz” dedi. Tüm bunların yanında, içerisinde bulunduğumuz kış aylarında ‘Kış Gelmeden Sen Gel’ projesi hayırseverlerinde katkısı ile soba, odun ve kömür desteği sağlandığını kaydeden Başkan Elif Köse, “Gönül ister ki insanımızın, çocuklarımızın bu desteklere ihtiyacı olmasın. Ancak ekonomik koşullar ortada. Bu nedenle biz halkımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İklimlendirme sistemi ile evini kenevir tarlasına çevirdi

Samsun’da iklimlendirme sistemi kurulan meskende 11 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanma aparatı ve bir ölçü uyuşturucu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Atakum ilçesinde jandarma takımlarınca uyuşturucu ve uyarıcı unsur ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırmada M.S. (36) isimli şahsın piyasadan iklimlendirme sistemi tedarik ederek uyuşturucu unsur imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Vilayet Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Cürümlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı gruplarınca şahsın konutuna operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, iklimlendirme sistemi ile ekili 11 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanma aparatı ve bir ölçü uyuşturucu husus ele geçirildi.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.