blank
Berkay Doğan tarafından
19 Şubat, 2025 11:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi Erasmus+ Projesi Öğrencileriyle Buluştu

Safranbolu Belediyesi, Erasmus+ Projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen bir öğrenci ekibini misafir etti. Öğrenciler, bölgede kültür gezisi düzenleyerek Safranbolu’nun tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfettiler.

Belediye, öğrencilerle yerel birliklerde proje hazırlama, cinsiyet eşitsizliği ve kırsal alanlardaki imkansızlıklar üzerine sohbet etti. Ayrıca, belediyenin bu alanlarda yaptığı çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri öğrencilere tanıttı.

Safranbolu Belediyesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenen bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, fark yaratan çalışmaları desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Bu tür projelerin, yerel yönetimlerin toplum yararına katkı sağlama noktasında önemli bir rol oynadığını vurgulayan yetkililer, uluslararası işbirlikleri ile Safranbolu’nun daha da gelişmesi için çalışmalarına hızla devam edeceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Park halindeki tırların dorselerini ateşe verdiler

Karabük’te kimliği bilinmeyen kişi yahut şahıslarca yanıcı husus dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.
Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi’nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği meçhul kişi yahut şahıslarca ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen takımlar alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.
Yangında tır dorseleri ziyan görürken, olay yeri inceleme takımları alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin evvel tır lastiklerine yanıcı ve uçucu husus sürerek yakmaya çalıştıkları, akabinde da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin