Safranbolu Belediyesi Can Dostlarını Yalnız Bırakmadı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2020 09:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi Can Dostlarını Yalnız Bırakmadı

Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanları için veterinerlik, barınma, bakım ve besleme hizmetleri vermeye devam ediyor.Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu hafta sonları da ekipler sokakları dolaşarak sahipsiz hayvanları mamayla besliyor. Safranbolu Belediyesi sahipsiz hayvanlara barınmaları için kedi ve köpek evleri hizmetinin yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde can dostlarını yalnız bırakmıyor. Kentin birçok bölgesine ekipler tarafından bırakılan mamalar sahipsiz hayvanların beslenmelerini sağlıyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde hayvan sever vatandaşların, sokak hayvanlarını beslemek için yürüme mesafesinde dışarıya çıkabildiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Elif Köse, kentimizdeki sahipsiz hayvanları vatandaşlarımızın desteği ile besliyoruz fakat kısıtlamanın olduğu günlerde sokaklara yiyecek bırakılmadığını tespit ettik, bunun için de harekete geçtik ifadelerine yer veren Başkan Köse şu sözlerle devam etti’’ Can dostlarımızı aç bırakmamak için ekiplerimiz şehrin çeşitli noktalarına mama bırakmaya başladı. Sahipsiz hayvanlara imkanlarımız dahilinde sahip çıkmaya çalışıyoruz, onların yaşam haklarına daima saygı duyuyor ve şehir hayatını onlarla paylaşmayı önemsiyoruz’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin