Karabük Postası tarafından
09 Ekim, 2023 21:26 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 2

Safranbolu Belediyesi “Barış Sosyal Tesisi”ni açtı

Safranbolu Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Parkı'nda yer alan Barış Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Safranbolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yaklaşık 45 gün sürede iç ve dış mimarisinde yapılan yenilemelerle atıl vaziyetteki tesisin başka bir görünüşe kavuştuğu belirtildi. Tesiste Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla örnek bir mekanın tasarlandığı aktarılan açıklamada, "Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen ikinci sosyal tesis yaz bahçesi ile birlikte 250 kişiye hitap edebiliyor. İlk aşamada sıcak ve soğuk içecekler, tost gibi ürünlerin satışı yapılan tesiste vatandaşlar yeşillikler çevrelenmiş havuz kenarında ve ferah bir iç mekanda hoş vakit geçirmenin ve ekonomik açıdan da cepleri yakmayacak özel tasarım bir tesise kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak" denildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 4,5 yıldır Safranbolu halkına ne kazandırabileceklerini, şehre nasıl faydalı olabileceklerini titizlikle yürüttüklerini belirtti. Köse, "Safranbolu’muza kazandırdığımız ve şu an gün içerisinde, özellikle akşam saatlerinde yüzlerce vatandaşımızı ağırlayan ilk sosyal tesisin ardından ikincisini de atıl durumda bulunan 18 Mart Şehitler Parkı'ndaki tesisi yeniden hayata döndürerek halkın hizmetine açtık. Meclisimizde aldığımız kararın ardından kısa bir sürede tesisi yeni bir çehreye kavuşturan belediyemizin müdürlüklerine ve personellerine teşekkür ederim. Safranbolu’muz her şeyin en güzelini hak ediyor ve biz de bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucuyu satan da kullanan da tutuklandı

Düzce polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gruplarınca operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 45 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 2 gram esrar, 3 adet sentetik ecza ve iki adet çalışır vaziyette hassas terazi ele geçirildi. 23 kabahat kaydı bulunan uyuşturucu unsur ticareti yapmak kabahatinden F.C. (45), uyuşturucu husus kullanmak yahut bulundurmak hatasından süreç yapılan 5 cürüm kaydı mevcut S.S. (34) ve 10 cürüm kaydı olan K.D. (42) Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.