Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Nisan, 2019 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Meclisinde çoğunluk CHP’de

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, dün yaptığı yazılı açıklama ile tüm Safranbolu Halkına teşekkür ederken, Belediye Meclisi, İl Genel Meclisi sonuçlarını açıkladı.

İlçe başkanı Acar açıklamasında şunları söyledi:

“Önce tüm hemşerilerimizin ve bizlere inanan ekip arkadaşlarımızın, İYİ  Parti teşkilatının da desteğiyle ilçemizin yeni Belediye Başkanı Elif Köse olmuştur. Bizlere bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederiz.

Kesin olmayan sonuçlara göre; Belediye Başkanımız Elif Köse 1.127 oy farkıyla seçimi kazanmıştır. Belediye Meclisimiz 10+3 (kontenjan) ile çoğunluğu sağlamıştır. İl Genel Meclisi üyemiz Nuri Kırımlı olmuştur.

Bu seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna inanıyoruz. Tarafsız ve derman belediyeciliği adı altında çıktığımız bu yolda kimseye ayrım yapmadan Safranbolu’muzun menfaatleri uğrunda çalışmalar yapacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın”

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede beton mikseri 150 metrelik dik yamactan yuvarlandi 2 olu 1 yarali 72Duzj2H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de beton mikseri 150 metrelik dik yamaçtan yuvarlandı: 2 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde geri manevra yaptığı esnada kontrolden çıkan beton mikserinin yaklaşık 150 metrelik dik yamaçtan aşağı yuvarlanması sonucu meydana gelen kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kürtün ilçe merkezinden Gündoğdu köyüne beton götürmekte olan Şaban Kara (44) yönetimindeki 29 AR 875 plakalı beton mikseri, Sevincek mevkiinde geri manevra yaptığı sırada kontrolden çıkarak

dik yamaçtan aşağı hızla yuvarlanmaya başladı. Beton yüklü mikserinin sürücüsü Şaban Kara, kaza yerinde yaşamını yitirirken, çevredeki görgü tanıklarının durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda Sağlık, Jandarma ve Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekibi yönlendirildi. Ekipler uzun uğraşlar sonucunda beton mikserinin altında kalan yolcu Güzel Narin’in cansız bedenine başka bir iş makinesiyle beton mikserini kaldırarak ulaşabildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Güzel Narin ve sürücü Şaban Kara’nın cenazeleri, Kürtün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Feci kazadan yaralı olarak kurtulan diğer yolcu Emiş Narin ise olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından Kürtün Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın duyulmasının ardından sürücü ve yolcuların yakınları kaza bölgesine akın ederken, hayatını kaybeden vatandaşların yakınları sinir krizi geçirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin