Karabük Postası tarafından
28 Ekim, 2019 11:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu Belediye Başkanı Başkan Köse: “29 Ekim Onurlu Bir Halkın Yeniden Ayağa Kalkışıdır”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Cumhuriyetin, kültürden sanata, tarımdan eğitime bir milletin uyanışı olduğunu ifade eden Başkan Köse mesajında şu görüşlere yer verdi.“29 Ekim, tarih boyunca esaret görmemiş, esir edilemez, onurlu, mazlum bir halkın yeniden ayağa kalkışı; küllerinden yeniden doğuşudur. Yedi düvele karşı verilen Kurtuluş Savaşı sonrası Cumhuriyet ile taçlanan bu mücadelenin arkasında ulusumuzun canıyla, kanıyla ödediği diyet vardır, fedakârlık vardır. Bugün, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere isimsiz kahramanlarımızın, şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı, sevgi ve minnetle eğildiğimiz gündür. Cumhuriyet değerlerini aşındırmak isteyenlere karşı,  içerde egemenliğimizi, dışarıda bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimize ve Atatürk ilke ve devrimlerine kararlılıkla sahip çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Biliyoruz ki geçmişine, tarihine, ulusal bayramlarına sahip çıkmayan toplumlar parçalanmaya, yok olmaya mahkumdur. Kurtuluş Savaş’ında kadını, erkeği, yaşlısı, çocuğuyla milli mücadeleye sahip çıkanlar büyük destana adını altın harflerle yazdırmış, Cumhuriyetin temellerine harç koymuştur. Türkiye’nin çağdaş dünyayla bütünleşme kararlılığının göstergesi olan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar, ulusumuzun ve tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin