Safiye Aktaş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Karabük Haber Postası
YESIL
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Aralık, 2025 16:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Safiye Aktaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

İçişleri Bakan Yardımcısı Karabük eski Valisi  Mehmet Aktaş’ın 74 yaşındaki annesi Safiye Aktaş, Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın annesi Safiye Aktaş, Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı. 74 yaşında hayatını kaybeden Safiye Aktaş için merkez Polatlar Camisi’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Safiye Aktaş’ın vefatı üzerine düzenlenen cenaze törenine, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katılarak Bakan Yardımcısı Aktaş ve ailesine taziyede bulundu.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Safiye Aktaş’ın naaşı, Harput Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu, Bülent Turan ve Mehmet Sağlam, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Şefik Aygöl, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Aktaş’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin