Reklam
Reklam
sadet
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Mart, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
0

Saadet Partisi’nden “Adalet Sofrası” İftarı

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Adalet Sofrası” iftar programı, yoğun katılım ve güçlü bir gönül birlikteliği ile gerçekleştirildi.

. Yaklaşık 350 davetlinin aynı sofrada buluştuğu programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

İftar programına farklı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, ayrışma yerine birleşmenin, ötekileştirme yerine kucaklaşmanın esas alınması gerektiği ifade edildi. “Adalet Sofrası”nın yalnızca bir iftar organizasyonu olmadığı belirtilerek, adaletin, hakkaniyetin ve toplumsal dayanışmanın simgesi olduğu dile getirildi. Sofrada ekmek bölüşülürken, milletin yaşadığı sıkıntıların da ele alındığı ve çözüm iradesinin ortaya konulduğu kaydedildi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, programa katılarak destek veren tüm siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür edildi. Program, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun daim olması temennisiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. ankaralı turgut

    mercümekkk

Yeni yorumlara kapalı.

TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. ankaralı turgut

    mercümekkk

Yeni yorumlara kapalı.