Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rize’de odun toplamak isterken dalgalar arasında kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Rize’nin Ardeşen ilçesinde deniz kenarından odun toplamak için sahil kenarına gelen ve dalgaların arasında kaybolan kadın için arama çalışmaları 3. gününde sürüyor.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde yaşayan Zeynep Bekar (52) derelerin denize getirdiği ve ardından dalgaların sahile vurduğu odunlardan toplamak için deniz kenarına indi. Bir daha geriye dönmeyen Bekar için ailesi endişelenince kayıp ihbarında bulundu. Yapılan ihbarın ardından ekipler arama çalışması başlatıldı. AFAD ekipleri ve sahil güvenlik ekipleri arama çalışmalarının 3. gününde Rize Valiliği’nce yapılan açıklama toplam 85 personel, 1 helikopter, 1 insansız hava aracı, 1 gemi, 2 bot, 10 araç ile arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.
Sırtında çuvalla beraber odun toplamak için gittiği sahilde fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılıp kaybolan 52 yaşındaki Zeynep Bekar’ın son görüntüleri ortaya çıktı. Kadının son görüntüleri sahil yolunun karşısına geçtiği an bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin