karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
27 Ocak, 2023 15:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör  Polat,  Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısına Katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü (KBÜ) Prof. Dr. Refik Polat,  Kastamonu Üniversitesi ev sahipliği yaptığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısına katıldı. Programda gündeme dair değerlendirmeler yapılırken, ortak eğitim fuarları, akademik hareketlilik, öğrenci hareketliği, eğitim ve Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) politikaları ile üniversiteler için AB kaynakları ve destekler konuları üzerinde duruldu. Toplantıya Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzzafer Elmas, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari Çelebi katıldı. Program üniversitelerin ortak çalışma planları üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, görüş ve öneriler değerlendirilmesi ardından son buldu. ((Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kahvehanelere kumar baskini 35 kisiye 406 bin tl ceza ULIabEGe
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da kahvehanelere kumar baskını: 35 kişiye 406 bin TL ceza

Samsun’da polis ekiplerince İlkadım ve Canik ilçelerinde düzenlenen kumar denetimlerinde 35 kişiye toplam 406 bin 140 TL idari para cezası uygulanırken, 2 iş yeri sorumlusu hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanmasının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında İlkadım ve Canik ilçelerinde faaliyet gösteren kahvehanelerde denetim gerçekleştirildi. İlkadım ilçesinde yapılan kontrollerde bir iş yerinde 31 şahsın tombala oynadıkları tespit edildi. Kumar oynadığı belirlenen 31 şahsa toplam 359 bin 724 TL idari para cezası uygulandı. İş yeri sorumlusu S.Ö. (36) hakkında ise "kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı.
Canik ilçesinde gerçekleştirilen denetimde ise bir iş yerinde 4 şahsın iskambil kağıtları ile kumar oynadıkları belirlendi. 4 şahsa toplam 46 bin 416 TL idari para cezası kesilirken, iş yeri sorumlusu N.P. (67)hakkında adli işlem başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin