Rektör Kırışık’tan Türkiye Birincisi Atay’a Başarı Belgesi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2024 yılında yaptığı akademik çalışmalarla önemli bir başarıya imza atan Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Atay’ı tebrik ederek başarı belgesi takdim etti.

Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Şubat, 2025 10:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Atay, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre “Filoloji” alanında 6 bin 78, “Yeni Türk Edebiyatı” alanında ise 761 araştırmacı arasında Türkiye birincisi olmuştu.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Doç. Dr. Selçuk Atay'ın bilimsel çalışmalarının Karabük Üniversitesi ve Türkiye akademik camiası için önemli bir kazanç olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Karabük Üniversitesi olarak akademik başarılara verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Doç. Dr. Selçuk Atay Hocamızın alanında Türkiye birinciliği elde etmesi, hem kendisi hem de üniversitemiz için gurur verici bir başarıdır. Bilimsel çalışmalarıyla bizleri gururlandırdığı için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına ithafen hazırlanan eserin ve yapılan akademik çalışmanın önemli bir başarıya dönüşmüş olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Doç. Dr. Selçuk Atay ise "Akademik başarılar, bireysel çabanın yanı sıra üniversitemizin ve değerli meslektaşlarımızın desteğiyle mümkün oluyor. Bu anlamlı takdir için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Kırışık'a ve Karabük Üniversitesi ailesine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki akademik yolculuğumda da bilimsel üretkenliğimi sürdüreceğim." diye konuştu.(Erman Başyiğit)

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kar sonrası kapanan 179 köy yolundan 122’si ulaşıma açıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te kar yağışı sonrası kapanan 179 köy yolunun 122’si yapılan çalışmalarla yine ulaşıma açıldı.
Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, "21 Şubat 2025 Cuma günü vilayetimizde tesirli olan ağır kar yağışı sonrası 179 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Vilayet Özel Yönetimimize bağlı gruplarımız, 26 iş makinesi ve 74 işçi ile aralıksız çalışarak 748 km uzunluğundaki 122 köy yolunu yine ulaşıma açmış bulunmaktadır" denildi.
57 kapalı köy yolu için çalışmaların gece boyunca devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, "Karabük Merkez Keltepe Kayak Merkezi yolunda da paklık ve tuzlama çalışmalarına devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın kış kaidelerine karşı önlemli olmalarını, yapılan ikazları dikkate almalarını ve mecburî olmadıkça kapalı ve riskli yollara çıkmamalarını kıymetle rica ederiz. Fedekarca çalışan takımlarımıza, tüm Karabüklü hemşehrilerimiz ismine teşekkür ediyoruz" tabirlerine yer verildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.